Online boekhouden

In deze tijd is het vanzelfsprekend dat u als ondernemer zelf aan de slag gaat met uw boekhouding. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf uw boekhouding te kunnen verzorgen middels internet.

Wij hebben als kantoor een samenwerking afgesloten met een Accountview en IMuis. Deze aanbieders hebben wij gekozen na een zorgvuldige selectie waarbij kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid als uitgangspunten hebben genomen. Deze twee pakketten sluiten naadloos aan bij onze organisatie.

U kunt u boekhouding door in te loggen via de website. U bent dan verzekerd van een veilige omgeving waarin u de administratie kan bijwerken. De gegevens die u verwerkt komen tevens voor ons beschikbaar waarbij wij op elk moment u kunnen adviseren omtrent de financiƫle gang van zaken in uw onderneming.

Uiteraard bent u ook als klant welkom wanneer u gebruik maakt van andere software. Wij zullen dan tezamen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kunt u dan van ons verwachten dat wij als kantoor ook de door u gevoerde administratie met deze software kunnen gebruiken om u van dienst te zijn.

Direct inloggen voor klanten:

Aanmelden iMUIS Online   Accountview-go